Ontwerpomgevingsvergunning voor het vervangen van een bijgebouw op de locatie Rijksstraatweg 181, 7391MN Twello

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpomgevingsvergunning voor het vervangen van een bijgebouw op de locatie Rijksstraatweg 181, 7391MN Twello.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer: Z2023-00001449   Ontwerpbesluit Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf 8 september 2023 gedurende zes weken ter inzage. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact op met de gemeente Voorst. Het telefoonnummer is 0571–27 93 35. Vermeld daarbij het zaaknummer.   Documenten bekijken U kunt het ontwerp en de bijbehorende stukken bekijken via de button "Bekijk documenten" aan de linkerzijde van dit scherm.   Zienswijze Iedereen kan gedurende de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan burgemeester en wethouders, Postbus 9000, 7390 HA Twello. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbesluit over een aanvraag om een omgevingsvergunning (met bijbehorend zaaknummer). Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met de behandelend medewerker.   Wij betrekken uw zienswijze bij het maken van het definitieve besluit. Bent u het dan niet eens met het definitieve besluit? Dan kan een belanghebbende beroep instellen tegen het definitieve besluit.

 

Onderwerp: bouwvergunningomgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 08-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twello
  2. 6f3dba3effa3d74014689e03b662a181

Gerelateerde berichten