Bakker Bart Twello

Bakker Bart Twello is een Bakkerij gelegen aan Van Ghentstraat 5 in Twello.

Meer informatie over Bakker Bart Twello in Twello

In het menu van de lunchpakketten staan verschillende belegde broodjes, zoals een broodje gezond met kaas, tomaat, sla, ham, ei en komkommer. Er is ook een broodje tonijnsalade met tonijnsalade, tomaat en sla. Daarnaast is er een broodje carpaccio met carpaccio, kaas, pesto, rucola en pijnboompitten. Er zijn ook broodjes met kip, zalm, brie, filet americain, mozzarella, eiersalade, pittige kip, gehaktbal, omelet, kip-bacon, beenham, hummus, Oosterse kip, jong belegen kaas, oude kaas, ham-kaas, ei en ham. Let op, als je een glutenvrije pizzabodem hebt gekozen, worden sommige toppings verwijderd. Er zijn ook drankjes zoals Pepsi Max en roze donuts verkrijgbaar.

Wil je weten wat Bakker Bart Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bakker Bart Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bakker Bart Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bakker Bart Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Bakker Bart Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bakker Bart Twello

Bezoekers bekeken ook