Beautycol Schoonheidssalon

Beautycol Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Marktstraat 12 in Twello.

Meer informatie over Beautycol Schoonheidssalon in Twello

Schoonheidssalon Beautycol is al meer dan 12 jaar een bekend begrip in Twello. Ze bieden een breed scala aan behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, manicures, pedicures, waxen en definitieve ontharing. Daarnaast bieden ze ook huidverbeterende behandelingen aan, zoals biopeeling, chemische peeling en microneedling. Ze zijn aangesloten bij de ANBOS en hebben de specialisatie Acne, waardoor vergoeding via de zorgverzekering mogelijk is. Je kunt ook een kijkje nemen in hun productassortiment en online bestellen via hun webshop. Als cadeau-optie bieden ze cadeaubonnen aan die kunnen worden gebruikt voor behandelingen of om producten te kopen van verschillende merken. Je kunt langskomen in de winkel en ze zullen de cadeaubon feestelijk verpakken. Schoonheidssalon Beautycol werkt met verschillende merken zoals Pupa Milano, Matis Paris, Janzen en Loveli.

Wil je weten wat Beautycol Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautycol Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautycol Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautycol Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Beautycol Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautycol Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook