BLOOSS coffee

BLOOSS coffee is een Koffiebranders gelegen aan Rijksstraatweg 159A in Twello.

Meer informatie over BLOOSS coffee in Twello

Blooss Coffee and Tea is een koffiebranderij en leverancier van losse thee. Ze zijn opgericht in 2015 en gevestigd in Deventer, met een proeflokaal en winkel in Twello. Hun passie ligt in het roosteren van koffiebonen en het creëren van smaken. Ze bieden een breed assortiment aan koffie en thee, zoals decaf, Sumatra, Sidamo, Thé de Beaux Reves, Peach Monkey en Mam's Favorite. Daarnaast verkopen ze ook theepotten en andere accessoires. Al hun producten zijn van hoge kwaliteit en bevatten geen kunstmatige toevoegingen of toegevoegde suikers. Blooss Coffee and Tea wil mensen blij maken met hun mooie producten.

Wil je weten wat BLOOSS coffee verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BLOOSS coffee of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BLOOSS coffee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BLOOSS coffee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar BLOOSS coffee reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BLOOSS coffee

Bezoekers bekeken ook