BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan

BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan is een Naschoolse opvang gelegen aan Kerklaan 2 in Twello.

Meer informatie over BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan in Twello

BSO Sport Kinderopvang biedt buitenschoolse opvang aan op verschillende locaties, waaronder Amersfoort, Arnhem en Twello. Ze hebben een speciale focus op sport en bieden verschillende sportactiviteiten aan voor de kinderen. De groepen worden opgebouwd op basis van leeftijd en er zijn verschillende producten beschikbaar voor de buitenschoolse opvang. Het tarief voor de opvang wordt niet genoemd in de tekst, maar er zijn wel openstaande vacatures voor sportbegeleiders in Amersfoort. Daarnaast is er ook ander nieuws, zoals de Dag van de leidster en het tevredenheidsonderzoek in 2023. Mandy Hoksbergen is van stagiaire uitgegroeid tot hoofdbegeleidster en oud BSOsport begeleider Manuel Kuijk is nu betrokken bij het Oranjeteam. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het opgegeven e-mailadres.

Wil je weten wat BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BSOsport kinderopvang Twello Kerklaan

Bezoekers bekeken ook