BuitenKids kinderopvang

BuitenKids kinderopvang is een Kleuterschool gelegen aan De Oude Ziele 6 in Twello.

Meer informatie over BuitenKids kinderopvang in Twello

Buitenkids is een kinderopvang die een veilige en fijne plek biedt voor kinderen. Ze geloven dat kinderopvang meer is dan alleen de dag doorbrengen, het is een plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op emotioneel, sociaal en persoonlijk niveau. Buitenkids combineert kinderopvang met opvoeden en buitenspelen in de natuur. Ze zijn gevestigd op een prachtige plek tussen Twello en Deventer, op landgoed De Oude Ziele. Het motto van Buitenkids is "Opvoeden doen we samen". Ze hebben openingstijden van maandag tot en met vrijdag, van 7.30 uur tot 18.00 uur, en zijn in het weekend gesloten. Voor contact kunnen mensen terecht op het adres De Oude Ziele 6-8 in Twello, of ze kunnen bellen naar 06 - 43 97 17 20 of een e-mail sturen naar info@buitenkids.nl.

Wil je weten wat BuitenKids kinderopvang verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BuitenKids kinderopvang of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BuitenKids kinderopvang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BuitenKids kinderopvang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar BuitenKids kinderopvang reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BuitenKids kinderopvang

Bezoekers bekeken ook