Café De Hamer

Café De Hamer is een Eetcafé gelegen aan Dorpsstraat 32 in Twello.

Meer informatie over Café De Hamer in Twello

Café de Hamer is een gezellig café met de kwaliteit van een restaurant. Ze staan bekend om de ongedwongen sfeer en gastvrijheid. Je kunt er terecht voor een lekkere lunch, goed diner en gezellige borrel. Ze werken met de mooiste producten, zoals Peeze koffie en Brand bier. Café de Hamer heeft twee vestigingen, één in Wenum-Wiesel en één in Twello. De vestiging in Wenum-Wiesel is al sinds 1999 geopend en is een begrip in de omgeving. Ze nemen alleen reserveringen aan voor gezelschappen van 10 personen of meer. De vestiging in Twello is sinds 2018 geopend en is ook erg populair. Café de Hamer verwelkomt je graag in één van hun vestigingen.

Wil je weten wat Café De Hamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café De Hamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café De Hamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café De Hamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Café De Hamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café De Hamer

Bezoekers bekeken ook