Cesar Oefentherapie

Cesar Oefentherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Burgemeester van der Feltzweg 36 in Twello.

Meer informatie over Cesar Oefentherapie in Twello

Het Netwerk Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck Chronische Pijn is bedoeld voor patiënten met chronische pijnklachten die beperkingen ervaren in hun functioneren. Deze patiënten zijn doorverwezen door een arts en staan mogelijk op een wachtlijst voor een traject chronische pijn bij het revalidatiecentrum. De behandeling vindt plaats in de praktijk van de deelnemende oefentherapeuten, waarbij bij de eerste afspraak wordt geprobeerd inzicht te krijgen in de invloed van de pijnklachten op het functioneren en de mogelijkheden tot verandering van houding en beweging. De kosten van de behandelingen worden vergoed als er een aanvullende verzekering is afgesloten, anders zijn deze voor eigen rekening. De tekst eindigt met een lijst van aangesloten praktijken in Deventer, Gorssel, Holten, Olst en Twello.

Wil je weten wat Cesar Oefentherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cesar Oefentherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cesar Oefentherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cesar Oefentherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Cesar Oefentherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cesar Oefentherapie

Bezoekers bekeken ook