Chinees-kantonees Restaurant Dynasty

Chinees-kantonees Restaurant Dynasty is een Chinees restaurant gelegen aan Duistervoordseweg 128 in Twello.

Meer informatie over Chinees-kantonees Restaurant Dynasty in Twello

Restaurant Dynasty in Twello is gespecialiseerd in diverse Chinese keukens, waaronder de smaken uit de regio's Kanton, Shanghai en Sichuan. Je kunt bij hen terecht voor afhalen, à la carte dineren in het gezellige restaurant en catering voor grote gezelschappen. Voor het plaatsen van een bestelling kun je hen bellen op het telefoonnummer 0571-27 49 83. Het restaurant is gevestigd aan de Duistervoordseweg 128 in Twello. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 16:30 tot 20:30 uur en op zondag van 16:00 tot 20:30 uur. Op maandag is het restaurant gesloten, behalve op feestdagen. Ze bieden ook een maandmenu aan voor oktober, dat alleen kan worden afgehaald voor € 22,50 voor 2 personen.

Wil je weten wat Chinees-kantonees Restaurant Dynasty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-kantonees Restaurant Dynasty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-kantonees Restaurant Dynasty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-kantonees Restaurant Dynasty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Chinees-kantonees Restaurant Dynasty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-kantonees Restaurant Dynasty

Bezoekers bekeken ook