Compass Pools

Compass Pools is een Aannemer voor zwembad gelegen aan Molendwarsstraat 66 in Twello.

Meer informatie over Compass Pools in Twello

Compass Pools Nederland is een importeur en leverancier van Compass Ceramic Pools zwembaden. Ze hebben een eigen installatiedivisie die dealers ondersteunt bij het plaatsen van de zwembaden. Hun showroom bevindt zich in 's-Hertogenbosch en ze werken samen met "The Art of Living Well" om wellness-producten aan te bieden. Hierdoor kunnen ze snel leveren en ben je verzekerd van een goed afgewerkt product. Daarnaast hebben ze nog andere dealerlocaties, zoals in Alkmaar en Eijsden. Ze hebben ook partners in verschillende gebieden, zoals Sparq Tuinen en Bouwstructuur Ingenieursbureau. Compass Pools Nederland biedt verschillende zwembadmodellen, service en kleuren aan en levert in verschillende gebieden.

Wil je weten wat Compass Pools verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Compass Pools of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Compass Pools? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Compass Pools het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Compass Pools reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Compass Pools

Bezoekers bekeken ook