Continental Car Parks B.V.

Continental Car Parks B.V. is een Parkeergarage gelegen aan Hietweideweg 10 in Twello.

Meer informatie over Continental Car Parks B.V. in Twello

Leon Kolkman viert zijn 12,5-jarig jubileum bij Aan de Stegge Twello. Hij fietste hier vroeger elke dag langs. Daarnaast is er een sneak preview van de mobiliteitshub BinnenDok in Amsterdam op 2 november 2023 en is de bouw van de parkeergarage Van der Valk in Houten voorspoedig verlopen. Continental Car Parks biedt parkeeroplossingen voor autoluwe steden, waarbij parkeren en andere functies worden gegroepeerd in mobiliteitshubs die zelfs energieleverend kunnen zijn. Ze hebben projecten gerealiseerd bij Olympos University in Utrecht, Elements in Haarlem en Wisselspoor in Utrecht. De aanpak van Continental Car Parks is uniek omdat elk parkeervraagstuk om een unieke aanpak vraagt. Ze streven naar duurzaamheid in hun projecten, waarbij ze niet alleen rekening houden met energie, maar ook met materiaalgebruik, logistiek en onderhoud. Ze zijn al jaren bezig met de reductie van CO2-emissie en bewust omgaan met energie en natuurlijke hulpbronnen. Dankzij virtual reality kunnen ze in een vroeg stadium laten zien hoe parkeergarages eruit komen te zien, zodat keuzes snel gemaakt kunnen worden. Er is ook een helpdesk beschikbaar om parkeervraagstukken op te lossen.

Wil je weten wat Continental Car Parks B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Continental Car Parks B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Continental Car Parks B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Continental Car Parks B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Continental Car Parks B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Continental Car Parks B.V.

Bezoekers bekeken ook