Ontwerpbestemmingsplan Terwoldseweg 10, Twello, ontwerpbeeldkwaliteitsplan Terwoldseweg 10, Twello en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Terwoldseweg 10, Twello, ontwerpbeeldkwaliteitsplan Terwoldseweg 10, Twello en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Vanaf 16 november 2023 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Terwoldseweg 10, Twello (NL.IMRO.0285.171058-OW00), een ontwerp van het beeldkwaliteitsplan Terwoldseweg 10, Twello en een ontwerp van het besluit geen exploitatieplan vast te stellen. Het plan past binnen het functieveranderingsbeleid. In ruil voor de beëindiging van bedrijfsactiviteiten, de sloop van kassen, de restauratie van het schrijvershuisje en toevoeging van natuur worden twee geschakelde schuurwoningen toegevoegd. Om uitvoering van het plan te garanderen krijgt het functieveranderingsplan de status van beeldkwaliteitsplan. Na vaststelling door de gemeenteraad vormt het beeldkwaliteitsplan het wettelijk toetsingsinstrument voor welstand voor het desbetreffende plangebied en komt daarmee voor het plangebied in de plaats van de Welstandsnota. Informatie Deze ontwerpen en de bijbehorende stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken daar inzien? Neem dan gerust contact op met Martha Bos. Haar telefoonnummer is 0571-27 92 92. Bekijk de stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details. Zienswijze Tijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Terwoldseweg 10, Twello. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Martha Bos.

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 16-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twello
  2. d1dfd0e75ab407662e45d9f0872f7cf0

Gerelateerde berichten