De Autowinkel

De Autowinkel is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Nijverheidsstraat 15 in Twello.

Meer informatie over De Autowinkel in Twello

Bij De Autowinkel kun je terecht voor een APK-keuring voor benzineauto's en dieselauto's zonder roetfilter voor €39,99 all-in, terwijl dieselauto's met roetfilter een extra toeslag krijgen voor het testen met de deeltjesteller. Daarnaast bieden ze onderhoud voor alle merken, airco-service, reparaties, uitlaten, banden, elektronica, trekhaken, vakantiecontroles, schokbrekers, enzovoort. Ze hebben ook gebruikte auto's te koop, waarbij de vermelde prijzen meeneemprijzen zijn. Tegen een meerprijs van €295,- krijgt de auto een nieuwe APK en een afleverbeurt. Bij elke auto wordt ook een Nationale Auto Pas geleverd. De openingstijden zijn dagelijks van 9.00 tot 17.00 uur, met op maandag de verkoop geopend van 9.00 tot 13.00 uur en op zaterdag alleen verkoop van 10.00 tot 16.00 uur. De locatie van De Autowinkel is te vinden op Nijverheidsstraat 15, 7391 ZT Twello, en ze zijn te bereiken via telefoonnummer 0571-298164 of 06-50652518, en via e-mail op info@deautowinkel.nu.

Wil je weten wat De Autowinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Autowinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Autowinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Autowinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar De Autowinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Autowinkel

Bezoekers bekeken ook