De Banketbakkerij den Hollander

De Banketbakkerij den Hollander is een Bakkerij gelegen aan Van Ghentstraat 6 in Twello.

Meer informatie over De Banketbakkerij den Hollander in Twello

Banketbakkerij Den Hollander in Twello heeft een breed assortiment aan heerlijke lekkernijen, zoals gevulde speculaas, chocoladeletters, luxe chocoladetaart en hazelnoot schuimtaart. De banketbakkerij is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Betalen kan veilig online via de bank. Het adres van de banketbakkerij is Van Ghentstraat 6, 7391 CR Twello en het telefoonnummer is 0571 271 861. De openingstijden zijn als volgt: maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Let op, de banketbakkerij is gesloten op Hemelvaartsdag (18 mei), 2e Pinksterdag (29 mei) en tijdens de zomervakantie van 31 juli tot en met 13 augustus. De klantenservice is beschikbaar voor vragen en er is geen bezorgservice meer, maar je kunt wel je bestelling afhalen.

Wil je weten wat De Banketbakkerij den Hollander verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Banketbakkerij den Hollander of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Banketbakkerij den Hollander? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Banketbakkerij den Hollander het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar De Banketbakkerij den Hollander reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Banketbakkerij den Hollander

Bezoekers bekeken ook