De Boog Fysiotherapie

De Boog Fysiotherapie is een Fysiotherapeut gelegen aan Duistervoordseweg 13 in Twello.

Meer informatie over De Boog Fysiotherapie in Twello

De Boog Fysiotherapie viert feest, want ze zijn alweer 5 jaar gevestigd aan de Duistervoordseweg 13. Ter ere hiervan organiseren ze de hele maand april leuke winacties, informaties, weetjes, foto's en filmpjes. Daarnaast hebben ze ook een nieuwe collega, Julia Dekker, die sinds september 2021 bij hen werkt. Julia vindt het belangrijk om naar de mens als geheel te kijken en haar interessegebieden zijn dan ook breed, met name algemene klachten, revalidatietrajecten, geriatrie en oncologie. Verder biedt De Boog ook bekkenfysiotherapie en kun je een bekkenbodemcheck doen om goede oefeningen en tips te krijgen voor na de bevalling. Ook hebben ze een multidisciplinaire aanpak voor het herstel van COVID-19 klachten, waarbij zowel lichamelijke als psychosomatische benadering worden toegepast. Naast lichamelijke klachten spelen vaak ook mentale problemen een rol, zoals onzekerheid, angst en paniek. De therapie richt zich op verschillende factoren, zoals conditie, kracht, ademhaling, ontspanning en het leren luisteren naar het lichaam. Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met de praktijk.

Wil je weten wat De Boog Fysiotherapie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Boog Fysiotherapie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Boog Fysiotherapie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Boog Fysiotherapie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar De Boog Fysiotherapie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Boog Fysiotherapie

Bezoekers bekeken ook