De Feelgood Fabriek

De Feelgood Fabriek is een Sportschool gelegen aan Molendwarsstraat 54 in Twello.

Meer informatie over De Feelgood Fabriek in Twello

De Feelgood Fabriek biedt iedereen een uitlaatklep om te ontsnappen aan de dagelijkse drukte en stress. Met activiteiten zoals kickboksen, yoga en hypnose kun je je hoofd leegmaken en stress en spanning loslaten. De combinatie van kickboksen en yoga heeft veel overeenkomsten en helpt bij het verminderen van stress en het aanmaken van feelgood hormonen. Daarnaast kun je tijdens de training even je problemen vergeten en volledig opgaan in de workout. De Feelgood Fabriek biedt ook lessen voor conditie, techniek, focus en kracht. De locatie is uniek en biedt zowel binnen als buiten trainingen aan.

Wil je weten wat De Feelgood Fabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Feelgood Fabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Feelgood Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Feelgood Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar De Feelgood Fabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Feelgood Fabriek

Bezoekers bekeken ook