Eekhuis

Eekhuis is een Ambachten gelegen aan Nijverheidsstraat 17 in Twello.

Meer informatie over Eekhuis in Twello

Eekhuis Schilder - glas en wandafwerking is een professioneel schildersbedrijf dat garant staat voor kwaliteit en service. Het bedrijf is gestart in 1972 en heeft in 2006 de naam veranderd naar Eekhuis schilder - glas & wandafwerking. Ze zijn gevestigd in Twello en hebben ongeveer 25 medewerkers. Eekhuis richt zich op het leveren van kwalitatief goed werk door middel van uitgebreide adviezen, het nakomen van afspraken, goede communicatie met opdrachtgevers en flexibiliteit. Ze zijn AF-erkend en VCA-gecertificeerd, wat betekent dat u kwaliteit en veiligheid kunt verwachten. Ze werken voor zowel bedrijven als particulieren en hebben klanten zoals aannemers, gemeenten, scholen en zorginstellingen. Naast schilderwerken bieden ze ook diensten aan zoals glas, behang, spuitwerk en houtrotherstel. Voor meer informatie kunt u contact opnemen of het offerte formulier op hun website invullen.

Wil je weten wat Eekhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eekhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eekhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eekhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Eekhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eekhuis

Bezoekers bekeken ook