Gemeente Voorst - Subsidie maatschappelijk initiatief Adriaen van Ostadestraat in Twello

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Voorst - Subsidie maatschappelijk initiatief Adriaen van Ostadestraat in Twello.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend: Het college heeft op 18 september 2023 besloten een eenmalige subsidie vast te stellen voor de buurtbewoners aan de Adriaen van Ostadestraat in Twello. Het bedrag van € 500 hebben wij al uitgekeerd aan de initiatiefnemer. Het doel van de subsidie is om vanuit het buurtinitiatief een passende aankleding te verzorgen van de aangelegde jeu-de-boulesbaan. Informatie Het besluit ligt ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met Chris Frencken. Zijn telefoonnummer is 0571-27 92 68. Bezwaarmogelijkheid Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met het besluit? Dan kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit schriftelijk bezwaar maken bij het college (Postbus 9000, 7390 HA Twello). Dit besluit treedt direct in werking, ook al maakt iemand bezwaar. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het bezwaarschrift is beslist, de rechter het besluit buiten werking moet stellen? Dan vraagt u bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht (Postbus 9030, 6800 EM Arnhem) een voorlopige voorziening aan. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u bezwaar heeft gemaakt. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 27-09-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twello
  2. fd3f2313a571ca828cb4b16a0bb6b402

Gerelateerde berichten