Fietswinkel Polletje

Fietswinkel Polletje is een Fietsenwinkel gelegen aan Stationsstraat 60 in Twello.

Meer informatie over Fietswinkel Polletje in Twello

Sinds 2019 is 't Polletje weer terug naar zijn roots als dorpsfietsenmaker, waar zij zich richten op maximale service en reparaties. Je kunt hier terecht voor service, reparaties, onderdelen en accessoires. Het is echter niet langer mogelijk om fietsen te kopen bij 't Polletje. De contactgegevens van de fietswinkel zijn: Stationsstraat 60, Twello, telefoonnummer 0571 - 27 23 80, en website www.polletjefietsen.nl. Daarnaast hebben ze een KvK-nummer: 73562769 en een BTW-nummer: NL001383700B21. De openingstijden worden niet vermeld, maar er worden wel voorwaarden gehanteerd.

Wil je weten wat Fietswinkel Polletje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietswinkel Polletje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietswinkel Polletje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietswinkel Polletje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Fietswinkel Polletje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietswinkel Polletje

Bezoekers bekeken ook