Fitfabriek de Baard

Fitfabriek de Baard is een Sportschool gelegen aan Rijksstraatweg 155 in Twello.

Meer informatie over Fitfabriek de Baard in Twello

Fitfabriek De Baard is een sportschool gelegen aan de Rijksstraatweg 155 in Twello. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden, waaronder personal training, krachttraining, (kick)boksen en weerbaarheidstraining. Daarnaast organiseren ze ook bedrijfsuitjes en begeleidingstrajecten. Fitfabriek De Baard zet zich in voor het goede doel en organiseert een 24-uur 160 km ultrarun tegen kanker, waarbij ze geld willen inzamelen voor KWF om belangrijk onderzoek naar kanker te financieren. Het motto van Fitfabriek De Baard is "#KEEPSHOWINGUP".

Wil je weten wat Fitfabriek de Baard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fitfabriek de Baard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fitfabriek de Baard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitfabriek de Baard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Fitfabriek de Baard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fitfabriek de Baard

Bezoekers bekeken ook