Fruitwerkt

Fruitwerkt is een Fruit- en groentewinkel gelegen aan Duistervoordseweg 7 in Twello.

Meer informatie over Fruitwerkt in Twello

Fruit op je werk is een initiatief van Van Hees Versmarkt uit Twello. Zij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens volgens hun privacyverklaring. In deze verklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens zij verwerken, hoe lang ze deze gegevens bewaren en welke maatregelen zij nemen om de persoonsgegevens te beveiligen. Daarnaast hebben zij een publiek register van gegevensverwerkingen waarin onder andere namen, adresgegevens, e-mailadressen, bankrekeningnummers en locatiegegevens worden vermeld. Als je fruit op je werk wilt bestellen, dien je je naam, e-mailadres, telefoonnummer en een bericht achter te laten. Door dit te doen, accepteer je dat Van Hees Versmarkt jouw gegevens opslaat en verwerkt. Hun contactinformatie is te vinden op de website van Fruit werkt.

Wil je weten wat Fruitwerkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fruitwerkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fruitwerkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fruitwerkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Fruitwerkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fruitwerkt

Bezoekers bekeken ook