Ontwerpbestemmingsplan Stationsstraat 31, Twello, ontwerpbeeldkwaliteitsplan Stationsstraat 31, Twello en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Stationsstraat 31, Twello, ontwerpbeeldkwaliteitsplan Stationsstraat 31, Twello en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vast te stellen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:Vanaf 21 december 2023 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Stationsstraat 31, Twello (NL.IMRO.0285.171061-OW00), een ontwerp van het beeldkwaliteitsplan Stationsstraat 31, Twello en een ontwerp van het besluit geen exploitatieplan vast te stellen. Dit ontwerpbestemmingsplan maakt de herontwikkeling van de Stationsstraat 31 (Restaurant Korderijnk) in Twello voor woningbouw mogelijk.Om uitvoering van het plan te garanderen krijgt het functieveranderingsplan de status van beeldkwaliteitsplan. Na vaststelling door de gemeenteraad vormt het beeldkwaliteitsplan het wettelijk toetsingsinstrument voor welstand voor het desbetreffende plangebied en komt daarmee voor het plangebied in de plaats van de Welstandsnota.InformatieDeze ontwerpen en de bijbehorende stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken daar inzien? Neem dan gerust contact op met Jeffrey Langejans. Zijn telefoonnummer is 0571-27 92 85. Bekijk de stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.ZienswijzeTijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Stationsstraat 31, Twello. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Jeffrey Langejans.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twello
  2. gmb-2023-544824

Gerelateerde berichten