Ontwerpbestemmingsplan Koningin Julianastraat 2, Twello

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Koningin Julianastraat 2, Twello.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Rectificatie: plannummer aangepast -0W00 in plaats van -OW00Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:Vanaf 21 december 2023 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Koningin Julianastraat 2, Twello (NL.IMRO.0285.171060-0W00). Dit ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk, dat de bestemming wordt gewijzigd van Bedrijf naar Wonen.InformatieDit ontwerp en de bijbehorende stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken daar inzien? Neem dan gerust contact op met Martha Bos. Haar telefoonnummer is 0571-27 92 92. Bekijk de stukken ook op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.ZienswijzeTijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Koningin Julianastraat 2, Twello. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Martha Bos.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twello
  2. gmb-2024-25874

Gerelateerde berichten