Vastgesteld wijzigingsplan Quabbenburgerweg 3, Twello

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vastgesteld wijzigingsplan Quabbenburgerweg 3, Twello.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:Vanaf 22 februari 2024 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage het wijzigingsplan Quabbenburgerweg 3, Twello (NL.IMRO.0285.171062-VS00). Dit plan en het achterliggende bestemmingsplan liggen daarbij ook ter inzage. Dit plan houdt in dat de bestemming ter plaatse van de Quabbenburgerweg 3 in Twello wordt gewijzigd van Agrarisch naar Wonen met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid. Het vastgestelde plan wijkt niet af van het eerder ter inzage gelegen ontwerpplan. Bekijk de stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl via de link links naast deze tekst of via de knop Details.InformatieHet wijzigingsplan ligt ook ter inzage in het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken daar inzien? Neem dan gerust contact op met Martha Bos. Haar telefoonnummer is 0571-27 92 92. BeroepAls belanghebbende kunt u binnen zes weken vanaf 23 februari 2024 beroep instellen. U stuurt uw beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij er een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de werking van het wijzigingsplan opgeschort totdat op het verzoek is beslist. Voorlopige voorzieningAls u tijdens de beroepstermijn ook een voorlopige voorziening aanvraagt dan treedt het wijzigingsplan nog niet in werking. U kunt alleen een voorlopige voorziening aanvragen als u ook beroep heeft ingesteld. Ook moet er sprake zijn van een spoedeisend belang. De voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Twello
  2. gmb-2024-78976

Gerelateerde berichten