HaMu Totaalinstallateur

HaMu Totaalinstallateur is een Installatiebedrijf gelegen aan Oude Rijksstraatweg 40 in Twello.

Meer informatie over HaMu Totaalinstallateur in Twello

HaMu Totaalinstallateur gaat genieten van een welverdiende vakantie van 24 juli tot en met 20 augustus 2023. Na de vakantie is HaMu weer beschikbaar. Er is een nieuwe gasketelwet die leidt tot hogere onderhoudstarieven. Bijna elke woning heeft een CV-ketel en deze wet heeft invloed op de kosten van het onderhoud. Vanaf 1 maart 2022 berekent HaMu auto- en administratiekosten. Binnen de gemeente Voorst zijn deze kosten €7,50 exclusief BTW. HaMu voldoet aan de nieuwste normen voor elektra-installaties en heeft ruime ervaring op dit gebied. Duurzame energie, zoals windenergie, waterkrachtenergie, zonne-energie en biomassa, is een belangrijk aspect voor HaMu. Ze verzorgen ook sanitair en bieden een breed pakket aan diensten voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw. HaMu is opgericht in 2009 door Jan Willem Hartgers en Stefan Mulder en heeft een sterke klantgerichte instelling.

Wil je weten wat HaMu Totaalinstallateur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HaMu Totaalinstallateur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HaMu Totaalinstallateur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HaMu Totaalinstallateur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar HaMu Totaalinstallateur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HaMu Totaalinstallateur

Bezoekers bekeken ook