HEMA Twello

HEMA Twello is een Warenhuis gelegen aan Marktplein 57 in Twello.

Meer informatie over HEMA Twello in Twello

Bij HEMA Twello kun je terecht voor een breed assortiment aan producten, zoals kleding, gordijnen, speelgoed, babyartikelen en lingerie. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je ervoor kiest om je bestelling in de winkel op te halen, kun je deze binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Je kunt artikelen die je bij HEMA hebt gekocht binnen 30 dagen retourneren, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA kun je ook je oude apparaten gratis inleveren bij aankoop van een nieuw huishoudelijk apparaat. Daarnaast kun je online de winkelvoorraad bekijken om te zien welke producten nog op voorraad zijn.

Wil je weten wat HEMA Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar HEMA Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Twello

Bezoekers bekeken ook