Het Kleurrijk

Het Kleurrijk is een Kinderopvang gelegen aan Martinusweg 15 in Twello.

Meer informatie over Het Kleurrijk in Twello

Wij zijn Kinderdagopvang Het Kleurrijk, een kleinschalig kinderdagverblijf in Twello. Ons dagverblijf heeft drie groepen: een baby-, dreumes- en peutergroep. Na inschrijving nemen wij persoonlijk contact met u op. Onze visie is gericht op creativiteit en het stimuleren van zelfontdekking bij kinderen. Alles wat de kinderen doen, maken en ontdekken wordt vastgelegd op foto. Wij onderscheiden ons van andere dagverblijven door onze pedagogische werkwijze die geïnspireerd is op de visie van Reggio Emilia, de rustige groene omgeving en de ruime indeling van het pand. Onze kinderopvang biedt onder andere een kleinschalige opzet, aandacht voor creativiteit, een intakegesprek thuis, een snoezelruimte, 1 op 1 activiteiten, aparte groepen voor baby's, dreumesen en peuters, een grote buitenruimte en inspelen op de interesse van het kind. Wij zijn gevestigd aan de rand van Twello, vlakbij de Martinuskerk en onze pedagogische werkwijze is gebaseerd op de visie van Reggio Emilia. Voor meer informatie of om direct in te schrijven kunt u contact met ons opnemen via ons postadres, telefoonnummer of e-mail. U kunt ons ook volgen op Facebook.

Wil je weten wat Het Kleurrijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Kleurrijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Kleurrijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Kleurrijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Het Kleurrijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Kleurrijk

Bezoekers bekeken ook