Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up

Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up is een Schoonheidssalon gelegen aan Weidegeelster 15 in Twello.

Meer informatie over Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up in Twello

Irma Groters is de eigenaresse van een schoonheidssalon die sinds 1 juli 2007 geopend is. Ze heeft 17 jaar lang in een salon in Twello gewerkt voordat ze haar eigen bedrijf startte. Haar passie voor het verzorgen van de huid in al zijn variaties maakt haar werk boeiend en afwisselend. Ze streeft ernaar om haar klanten een sfeer van rust, ontspanning, gezelligheid en professionaliteit te bieden. Irma werkt met de huidverzorgingsproducten van Rosel Heim, die de natuurlijke processen van de huid effectief ondersteunen. Daarnaast gebruikt ze make-up van het merk Mineralogie, dat vrij is van ongewenste stoffen die allergieën kunnen veroorzaken. Alle behandelingen in de salon zijn gericht op huidverbetering. De salon is gevestigd op Weidegeelster 15 in Twello. Klanten kunnen eenvoudig producten bestellen via WhatsApp.

Wil je weten wat Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Irma, sterk in mooi - Salon voor huidverzorging en make up reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Irma, sterk in mooi – Salon voor huidverzorging en make up

Bezoekers bekeken ook