JOHA Klussenbedrijf

JOHA Klussenbedrijf is een Interieurinrichter gelegen aan Molendwarsstraat 28 in Twello.

Meer informatie over JOHA Klussenbedrijf in Twello

Joha Klussenbedrijf is een bedrijf dat staat voor maatwerk, vakwerk, flexibiliteit en persoonlijke aandacht voor renovatie-, bouw- en binnenbekledingswerken. Ze hebben al vele projecten afgerond en je kunt deze bekijken om overtuigd te raken van hun kwaliteit. Joha Interieur helpt graag bij alle soorten renovatie-, bouw- en binnenbekledingswerken en je kunt bij hen een offerte aanvragen als je een interieur-uitdaging hebt. In 1996 begon Ghassan Joha te werken in het familiebedrijf van zijn vader, een gerenommeerde interieurbouwer in Damascus. Hij heeft daar alle fijne kneepjes van het vak geleerd en werkte met het mooiste hout. Op 1 januari 2020 is hij zijn eigen bedrijf begonnen in Nederland, genaamd Joha Klussenbedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in alle timmerwerken, zowel binnen als buiten.

Wil je weten wat JOHA Klussenbedrijf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van JOHA Klussenbedrijf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij JOHA Klussenbedrijf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JOHA Klussenbedrijf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar JOHA Klussenbedrijf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. JOHA Klussenbedrijf

Bezoekers bekeken ook