Kakelbont Kinderopvang Twello

Kakelbont Kinderopvang Twello is een Kinderopvang gelegen aan Oude Rijksstraatweg 4A in Twello.

Meer informatie over Kakelbont Kinderopvang Twello in Twello

Kakelbont Kinderopvang Twello is een kinderopvang in Twello met een grote speelhal van ongeveer 45m². Op de babygroep worden maximaal 9 kinderen per dag opgevangen, terwijl op de peutergroep maximaal 12 kinderen per dag worden opgevangen. De kinderopvang heeft ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:30. Bij Kakelbont Kinderopvang Twello staat ontwikkelingsstimulering centraal, waarbij elk kind zijn of haar eigen tempo bepaalt. Ze willen meer zijn dan alleen een organisatie die kinderen opvangt en verzorgt, en bieden de kinderen de ruimte om te spelen, te ontdekken en te leren. De kinderopvang is momenteel bezig met een verbouwing en nodigt geïnteresseerden uit om contact op te nemen voor een rondleiding.

Wil je weten wat Kakelbont Kinderopvang Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kakelbont Kinderopvang Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kakelbont Kinderopvang Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kakelbont Kinderopvang Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Kakelbont Kinderopvang Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kakelbont Kinderopvang Twello

Bezoekers bekeken ook