Kindercentrum De Kruimelkring

Kindercentrum De Kruimelkring is een Kinderopvang gelegen aan Kortenaerstraat 16 in Twello.

Meer informatie over Kindercentrum De Kruimelkring in Twello

De Kruimelkring is een kleinschalige kinderopvangorganisatie die al 50 jaar actief is in peuterspeelzalen en nu ook dagopvang en buitenschoolse opvang aanbiedt. Het kindercentrum staat bekend om zijn gezellige en huiselijke sfeer, waar kinderen van 0 tot 12 jaar zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen. Het kinderdagverblijf heeft twee groepen, een voor kinderen van 0-2 jaar en een voor 2-4 jarigen, met elk hun eigen speelruimte en hoeken. De peuterspeelzaal bereidt spelenderwijs peuters voor op de basisschool en biedt diverse speelmogelijkheden. Na schooltijd kunnen kinderen zich vermaken bij de buitenschoolse opvang, zowel binnen als buiten. Als je geïnteresseerd bent om je kind aan te melden, kan dat op de website van De Kruimelkring. Je kunt ook een rondleiding aanvragen of een bel-verzoek sturen als je nog vragen hebt. De tarieven voor 2023 zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kindercentrum De Kruimelkring verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum De Kruimelkring of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum De Kruimelkring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum De Kruimelkring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Kindercentrum De Kruimelkring reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum De Kruimelkring

Bezoekers bekeken ook