Koffie Cafe Thuis

Koffie Cafe Thuis is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Marktplein 32 in Twello.

Meer informatie over Koffie Cafe Thuis in Twello

Bij Koffie Café Thuis kun je genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn in een gezellige en huiselijke sfeer. Ze hebben een breed aanbod, van koffie en wijn tot high tea, lunches en borrelplankjes. Ook bieden ze huisgemaakt gebak en andere lekkernijen aan, verzorgd door Essie Bakt. Essie Bakt is een dagbesteding voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die ook meehelpen met de dagelijkse horecawerkzaamheden. Je kunt contact met hen opnemen via de website of telefonisch. Ze verwelkomen je graag op hun locatie op Marktplein 32 in Twello.

Wil je weten wat Koffie Cafe Thuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Koffie Cafe Thuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Koffie Cafe Thuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Koffie Cafe Thuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Koffie Cafe Thuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Koffie Cafe Thuis

Bezoekers bekeken ook