Melenhorst Klokken en Antiek

Melenhorst Klokken en Antiek is een Antiekwinkel gelegen aan Rijksstraatweg 167 in Twello.

Meer informatie over Melenhorst Klokken en Antiek in Twello

Sander en Marlies Melenhorst zijn de eigenaren van een mooie en overzichtelijke winkel met een oppervlakte van 600m2. Ze hebben meer dan 200 antieke klokken en een grote collectie antieke meubelen. Kwaliteit en goede service staan bij hen voorop. Ze bieden ook klokreparaties aan. Op de website van Melenhorst kun je meer informatie vinden over het echtpaar en lees je ook de ervaringen van eerdere klanten. Je kunt ook contact met hen opnemen voor de openingstijden en het adres van de winkel.

Wil je weten wat Melenhorst Klokken en Antiek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Melenhorst Klokken en Antiek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Melenhorst Klokken en Antiek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Melenhorst Klokken en Antiek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Melenhorst Klokken en Antiek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Melenhorst Klokken en Antiek

Bezoekers bekeken ook