Mykonos

Mykonos is een Grieks restaurant gelegen aan Michiel de Ruyterstraat 16 in Twello.

Meer informatie over Mykonos in Twello

Restaurant Mykonos Twello is een Grieks specialiteiten- en tapasrestaurant dat ook afhaalmogelijkheden biedt. Het team van Mykonos Twello staat bekend om hun gedrevenheid, gastvrijheid en passie voor lekker eten. Het restaurant heeft een moderne uitstraling en serveert gerechten op basis van verse ingrediënten. Het is de ideale plek voor gezellige avonden en groepsbijeenkomsten, zowel zakelijk als privé. Daarnaast biedt het restaurant ook cateringdiensten aan. Voor reserveringen kunt u bellen naar het telefoonnummer 0571 29 81 32 of contact opnemen via het contactformulier of e-mailadres info@mykonostwello.nl. Let op: bij klachten wordt verzocht om thuis te blijven om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Wil je weten wat Mykonos verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mykonos of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mykonos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mykonos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Mykonos reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mykonos

Bezoekers bekeken ook