Odine Maakt je Mooi

Odine Maakt je Mooi is een Schoonheidssalon gelegen aan Offenbachstraat 59 in Twello.

Meer informatie over Odine Maakt je Mooi in Twello

In de schoonheidssalon in Twello ben je van harte welkom voor verschillende behandelingen. De eigenaresse heeft veel praktijkervaring en is allround in haar werkzaamheden. Ze is gespecialiseerd in bruidsstyling en biedt ook tips voor een mooie feestlook. Daarnaast werkt ze met exclusieve producten van Comfort Zone om een gevoel van luxe, aandacht en zorg te bieden. De behandelingen zijn aangepast op jouw wensen en huidtype en worden compleet masserend uitgevoerd. Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen beschikbaar, inclusief het waxen/epileren van de wenkbrauwen en het verven van de wenkbrauwen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om haar en make-up te laten verzorgen voor je bruiloft, zowel voor de bruid als voor de bruidsgasten. Je kunt contact opnemen met de salon voor meer informatie of een afspraak.

Wil je weten wat Odine Maakt je Mooi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Odine Maakt je Mooi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Odine Maakt je Mooi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Odine Maakt je Mooi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Odine Maakt je Mooi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Odine Maakt je Mooi

Bezoekers bekeken ook