Partou de Fliert

Partou de Fliert is een Kinderopvang gelegen aan Jachtlustplein 30d in Twello.

Meer informatie over Partou de Fliert in Twello

Deze website is beschikbaar in het Engels en Nederlands. We hebben gemerkt dat de taalinstelling van uw browser anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om rechtstreeks naar de livechat te gaan. Partou de Fliert in Twello biedt buitenschoolse opvang aan. Er zijn vier groepen waar kinderen kunnen spelen en ontdekken. Er is veel ruimte en kinderen mogen zelf kiezen met wie ze spelen en wat ze willen doen. Er zijn verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten, zoals knutselen, huiswerk maken en spelen in het park of de speeltuin. De medewerkers halen de kinderen op van school en er zijn samenwerkingen met verschillende scholen. De bso is open van 7.00 tot 8.30 uur en van einde schooltijd tot 18.30 uur. De GGD heeft de bso beoordeeld en er is parkeergelegenheid in de buurt. Voor meer informatie over het pedagogisch beleid en de tarieven kunt u terecht op de website. U kunt ook een rondleiding aanvragen of uw kind inschrijven. Met de rekentool op de website kunt u de netto kosten van kinderopvang berekenen.

Wil je weten wat Partou de Fliert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Fliert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Fliert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Fliert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Partou de Fliert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Fliert

Bezoekers bekeken ook