Partou de Kajuit

Partou de Kajuit is een Kinderopvang gelegen aan Domineestraat 11 in Twello.

Meer informatie over Partou de Kajuit in Twello

De website van Partou de Kajuit biedt buitenschoolse opvang in Twello met veel gezellige en uitdagende activiteiten voor kinderen. De opvang is gevestigd in een vrijstaand pand met verschillende ruimtes en veel daglicht. Kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten zoals timmeren, knutselen, dansen en verkleden. Er wordt zoveel mogelijk buiten gespeeld, zowel op de eigen speelplaats als tijdens uitstapjes naar de natuur. De medewerkers van Partou halen de kinderen op van De Wingerd school en zorgen ervoor dat ze zich veilig en prettig voelen. Er is een app beschikbaar waarmee ouders de hele dag kunnen meekijken en communiceren met de opvang. De opvang is geopend op maandag, dinsdag en donderdag vanaf het einde van de schooldag tot 18.30 uur. Op studiedagen is de opvang de hele dag geopend. In de vakanties worden de kinderen opgevangen bij Partou 't Kwakersgat. Parkeren is gratis in de buurt van de opvang. Het GGD-rapport van de opvang is beschikbaar op de website. Daarnaast is er binnenkort meer informatie te vinden over het pedagogisch beleid van de opvang. De tarieven voor kinderopvang kunnen worden berekend met behulp van een rekentool op de website. De opvang valt onder Smallsteps B.V. en de algemene branchevoorwaarden en aanvullende voorwaarden van Partou zijn van toepassing. Ouders kunnen een rondleiding aanvragen of hun kind vrijblijvend inschrijven en.

Wil je weten wat Partou de Kajuit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou de Kajuit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou de Kajuit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou de Kajuit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Partou de Kajuit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou de Kajuit

Bezoekers bekeken ook