Partou Kwakersgat

Partou Kwakersgat is een Kinderopvang gelegen aan Kerklaan 12 in Twello.

Meer informatie over Partou Kwakersgat in Twello

De website is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. Als de browser taal anders is, kunnen gebruikers via de livechat hulp krijgen in hun eigen taal. De tekst gaat verder met een introductie van de buitenschoolse opvang Kwakersgat in Twello. Ze organiseren verschillende activiteiten zoals tafeltennistoernooien en dansworkshops. De opvang bevindt zich in het gebouw van de Martinusschool en heeft een gezellige groepsruimte waar kinderen samen kunnen spelen. Ze geloven in de kracht van het kind en bieden een veilige en leuke omgeving waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Ouders kunnen de hele dag meekijken via een app. Er worden ook veelgestelde vragen beantwoord, zoals met welke scholen ze samenwerken en hoe de groepen zijn ingedeeld. De openingstijden zijn elke dag van 7.00 tot 8.30 uur en op bepaalde dagen tot 18.30 uur. Parkeren is mogelijk in de buurt en de GGD heeft de opvang beoordeeld. Er wordt ook verwezen naar het pedagogisch beleid en de tarieven voor kinderopvang. Ouders kunnen hun kind inschrijven en een persoonlijk aanbod ontvangen.

Wil je weten wat Partou Kwakersgat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou Kwakersgat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou Kwakersgat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou Kwakersgat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Partou Kwakersgat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou Kwakersgat

Bezoekers bekeken ook