Partou 't Kwetternest

Partou 't Kwetternest is een Kinderopvang gelegen aan Wassenaar Obdamstraat 3 in Twello.

Meer informatie over Partou 't Kwetternest in Twello

Deze website is beschikbaar in het Engels en het Nederlands. We hebben gemerkt dat de taal van uw browser anders is. We helpen u graag in uw eigen taal via de livechat. Klik hier om direct naar de livechat te gaan. Bij Partou 't Kwetternest in Twello vind je een sfeervolle kinderopvang in een vrijstaand pand in het groen. De opvang heeft zes groepsruimtes en een lichte, ruime speelhal. Elke groep heeft toegang tot een kleine buitenruimte. Er zijn verschillende groepen voor kinderen van verschillende leeftijden en ontwikkelingsfases. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07.15 tot 18.15 uur. Parkeren is gratis en er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Het GGD-rapport en het pedagogisch beleid zijn online te bekijken. De tarieven voor kinderopvang in 2023 kunnen worden berekend met de rekentool op de website. Inschrijven voor een rondleiding of kind kan vrijblijvend gedaan worden. Er wordt gebruik gemaakt van een app om ouders op de hoogte te houden en foto's en berichtjes te sturen.

Wil je weten wat Partou 't Kwetternest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Partou 't Kwetternest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Partou 't Kwetternest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Partou 't Kwetternest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Partou 't Kwetternest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Partou ’t Kwetternest

Bezoekers bekeken ook