Phone House

Phone House is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Stationsstraat 39 in Twello.

Meer informatie over Phone House in Twello

Je kunt online bestellen of naar een van de 80 winkels gaan. Als je vóór 17.00 uur bestelt, wordt het dezelfde werkdag nog verzonden. Phone House is uitgeroepen tot de beste winkelketen van Nederland voor 2022-2023 en biedt persoonlijke service en onafhankelijk advies. Ze zijn al 3 jaar op rij de beste in de telecom. Je kunt de winkel bij jou in de buurt vinden. Als je wilt weten of je je abonnement kunt verlengen, kun je de verlengcheck doen. Er zijn verschillende telefoonabonnementen beschikbaar, zoals KPN in combinatie met Apple iPhone 13, Vodafone in combinatie met Apple iPhone SE (2022), en Odido in combinatie met Samsung Galaxy A54 5G. Phone House biedt uitstekende service in de winkel, zoals het overzetten van gegevens en foto's, het klaarmaken van je nieuwe apparaat, hulp bij installatie en reparatie van telefoons en tablets. Ze raden ook verschillende combinaties aan, zoals Vodafone met Samsung Galaxy A34 5G en KPN met Apple iPhone 13. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief en een winkel bij jou in de buurt vinden. Phone House staat klaar om je te helpen met hun online hulp en een breed scala aan producten.

Wil je weten wat Phone House verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Phone House of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Phone House? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Phone House het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Phone House reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Phone House

Bezoekers bekeken ook