Praktijk de Fliert

Praktijk de Fliert is een Huisarts gelegen aan Kerklaan 4 in Twello.

Meer informatie over Praktijk de Fliert in Twello

Dokter Kik is weer aan het werk in de praktijk, maar werkt nog steeds maar een paar dagdelen. Voor de andere dagen worden waarnemende huisartsen ingezet, die ervaren en goed opgeleid zijn. Als je normaal gesproken bij dokter Kik komt, word je ingepland bij een waarnemend huisarts. Dit kan betekenen dat je de huisarts niet kent, maar de praktijk probeert zoveel mogelijk spreekuurtijd aan te bieden, zodat je niet te lang hoeft te wachten. Voordat je een afspraak maakt, kun je ook altijd kijken op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over veel voorkomende klachten. Daarnaast wordt er ook informatie gegeven over het regelen van toestemming voor het delen van medische gegevens via het Landelijk Schakelpunt. Verder worden er praktische zaken besproken, zoals de afspraaklocatie van de praktijkondersteuners en informatie over schurft. Tot slot wordt er kort iets verteld over de praktijk zelf en de openingstijden.

Wil je weten wat Praktijk de Fliert verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk de Fliert of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk de Fliert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk de Fliert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Praktijk de Fliert reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk de Fliert

Bezoekers bekeken ook