Praktijk Meermuidenshof

Praktijk Meermuidenshof is een Fysiotherapeut gelegen aan Meermuidenseweg 25 in Twello.

Meer informatie over Praktijk Meermuidenshof in Twello

Praktijk Meermuidenshof is de werklocatie van psychosomatisch fysiotherapeut Margo Pen. Ze biedt behandelingen aan op het gebied van psychosomatische fysiotherapie, Somatic Experiencing®, adem- en ontspanningstherapie, EMI en mindfulness. Psychosomatische klachten hebben zowel een psychische als lichamelijke oorzaak, daarom betrekt Margo het lichaam meer in de behandeling dan de psychologie alleen. Somatic Experiencing® is een waardevolle aanvulling op de therapie en kan gebruikt worden door een kleine groep psychosomatisch fysiotherapeuten in Nederland. Margo behandelt onder andere klachten zoals benauwdheid, angsten, spanningsklachten, slecht slapen, depressie, overspanning, terugkerende gedachten, chronische pijn en functionele neurologische stoornis. De behandelingen vinden plaats op afspraak en kunnen variëren in duur en frequentie. Margo is BIG-geregistreerd en staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteits Register van het KNGF. Ze biedt ook de mogelijkheid om de behandelingen te declareren bij de zorgverzekeraar.

Wil je weten wat Praktijk Meermuidenshof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk Meermuidenshof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk Meermuidenshof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk Meermuidenshof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Praktijk Meermuidenshof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk Meermuidenshof

Bezoekers bekeken ook