Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop

Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop is een Fysiotherapeut gelegen aan Duistervoordseweg 57 in Twello.

Meer informatie over Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop in Twello

Suzanna Massop is een fysio- en haptotherapeut met verschillende specialisaties, waaronder algemene fysiotherapie, oedeemtherapie en begeleiding van oncologische patiënten. Ze biedt ook sportrevalidatie en werkt met het medical taping concept. Daarnaast is ze gespecialiseerd in haptonomie en biedt ze haptonomische zwangerschapsbegeleiding en begeleiding voor oncologische patiënten. De tarieven voor de behandelingen worden vermeld, waarbij het belangrijk is om afspraken minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen om kosten te vermijden. De openingstijden van de praktijk zijn op doordeweekse dagen van 08.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 18.00 uur. Er wordt alleen op individuele basis behandeld en de fysiotherapeuten zijn gecertificeerd en ingeschreven in het CKR. Er is samenwerking met andere zorgverleners en de praktijk is aangesloten bij verschillende organisaties. Er wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het WGBO en de praktijk is gecontracteerd bij alle zorgverzekeraars voor 2018. Klachtenregeling en contactgegevens zijn ook beschikbaar op de website van de praktijk.

Wil je weten wat Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Fysio- en Haptotherapie Suzan Massop

Bezoekers bekeken ook