Prefab Design B.V.

Prefab Design B.V. is een Bouwbedrijf gelegen aan Weteringstraat 14 0015 in Twello.

Meer informatie over Prefab Design B.V. in Twello

Prefab staalskelet bouw is een snelle, duurzame en kostenbesparende bouwmethode. Prefab Design biedt verschillende producten aan, zoals villa's, chalets, zorgwoningen, tuinkantoren en tiny houses. De voordelen van een staalframe skelet zijn onder andere ontwerp vrijheid, lichte constructie, korte bouwtijd, op maat geleverd en modulair toepasbaar. Daarnaast is het voordeliger en leidt het tot minder faalkosten, is er geen afvalstroom en is het bouwen met een licht stalen frame volledig duurzaam. Het staalframe is herbruikbaar en 100% recyclebaar. Bovendien is de constructie aardbevingsbestendig en super sterk. Voor meer informatie of vragen kan er contact worden opgenomen met Prefab Design.

Wil je weten wat Prefab Design B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Prefab Design B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Prefab Design B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prefab Design B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Prefab Design B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Prefab Design B.V.

Bezoekers bekeken ook