Present International B.V.

Present International B.V. is een Winkel voor vervoer- en verpakkingsbenodigdheden gelegen aan Koppelstraat 23 in Twello.

Meer informatie over Present International B.V. in Twello

Jongeneel Verpakkingen B.V. neemt per 1 november de activiteiten van Present International B.V. over. Present International B.V. is een grote speler op het gebied van geschenkverpakkingen en Jongeneel Verpakkingen B.V. ziet dit als een snel groeiend speerpunt binnen hun bedrijf. De overname zal ervoor zorgen dat Jongeneel Verpakkingen B.V. een nog beter assortiment kan bieden aan hun klanten. Dhr. Jos Bosgoed van Present International B.V. is blij dat Jongeneel Verpakkingen B.V. de verkoopactiviteiten overneemt en zal hen adviseren en begeleiden tijdens de overname. Voor verdere informatie betreft deze overname, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het management en de directie van Jongeneel Verpakkingen B.V.

Wil je weten wat Present International B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Present International B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Present International B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Present International B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Present International B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Present International B.V.

Bezoekers bekeken ook