Protestantse Gemeente Twello

Protestantse Gemeente Twello is een Religieuze organisatie gelegen aan Dorpsstraat 10 in Twello.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Twello in Twello

De Dorpskerk is een plek van rust en bezinning in de drukte van het dagelijks leven. Met een stiltecentrum biedt de kerk de mogelijkheid om even tot rust te komen en bezig te zijn met geloof, hoop en liefde. Iedere zondag om 10.00 uur is er een kerkdienst in de Dorpskerk, en op donderdagavond is er een dienst in het Grotenhuis. De kerk staat altijd open voor iedereen, en het stiltecentrum is vrijwel dagelijks geopend. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals online kerkdiensten, en muziek speelt een belangrijke rol in de kerk. De Dorpskerk is gevestigd aan de Dorpsstraat 107391 DD in Twello.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Twello verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Twello of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Twello? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Twello het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Protestantse Gemeente Twello reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Twello

Bezoekers bekeken ook