Schildersbedrijf Rijkenberg

Schildersbedrijf Rijkenberg is een Schilder gelegen aan Rijksstraatweg 78 in Twello.

Meer informatie over Schildersbedrijf Rijkenberg in Twello

Schildersbedrijf Bob Rijkenberg is opgericht op 1 mei 2004 en verzorgt sindsdien al het schilderwerk, zowel binnen als buiten. Zowel bedrijven, particulieren als instellingen kunnen bij hen terecht. Ze bieden ook behangwerk aan en werken alleen met hoogwaardige producten om het beste resultaat te behalen. Als er andere werkzaamheden nodig zijn, zoals glaszetten, timmerwerk of reparaties aan dakgoten, werken ze samen met gespecialiseerde bedrijven of met de connecties van de klant. Ze komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en een offerte te maken. Hun prijsopgaves, transacties en leveringen verlopen volgens hun leverings- en betalingsvoorwaarden, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Apeldoorn. Hun K.v.K.-nummer is 08124426 en op verzoek kunnen ze u deze voorwaarden toesturen. Hun IBAN-nummer is NL13RABO 0 36 62 11 099 en hun BTW-nummer is NL001541388B36.

Wil je weten wat Schildersbedrijf Rijkenberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf Rijkenberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf Rijkenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf Rijkenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Schildersbedrijf Rijkenberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf Rijkenberg

Bezoekers bekeken ook