Sjoppen bij Veertje

Sjoppen bij Veertje is een Winkel gelegen aan Raccordement 127 in Twello.

Meer informatie over Sjoppen bij Veertje in Twello

Op 1 september 2020 opende Sjoppen bij Veertje haar deuren in Twello. Deze winkel biedt het leukste Jouw Sjop in Mijn Sjop concept van de Stedendriehoek aan. Bij Sjoppen bij Veertje vind je leuke spulletjes en originele cadeautjes. De winkel heeft een breed assortiment, van woonaccessoires en tassen tot sieraden en wijntjes. Daarnaast zijn er ongeveer 50 Sjops die je kunt huren, gevuld met zelfgemaakte producten, kunstwerken en tweedehands artikelen. In de winkel is er voor iedereen iets te vinden, van speelgoed tot kleding en van boeken tot curiosa. Het aanbod verandert regelmatig, dus bij ieder bezoek ontdek je iets nieuws. Duurzaamheid staat centraal, want je kunt je spullen ruilen of laten bijvullen als je erop uitgekeken bent. Bij Sjoppen bij Veertje kun je dus offline struinen en zelfs kleding passen. Het doel van de winkel is dat je met een grote glimlach en jouw "trofee" de deur uitgaat.

Wil je weten wat Sjoppen bij Veertje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sjoppen bij Veertje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sjoppen bij Veertje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sjoppen bij Veertje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Sjoppen bij Veertje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sjoppen bij Veertje

Bezoekers bekeken ook