Ontwerpbestemmingsplan Rijksstraatweg 90, Twello

DeTwellogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbestemmingsplan Rijksstraatweg 90, Twello.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:Vanaf 19 juli 2018 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het bestemmingsplan Rijksstraatweg 90, Twello (NL.IMRO.0285.171043-OW00). Dit ontwerp en de bijbehorende stukken zijn op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur in te zien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor maakt u een afspraak met Kevin Stremmelaar. Zijn telefoonnummer is 0571-27 93 54. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Bekijk de stukken op www.voorst.nl onder Wonen | Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwen en Wonen | Ruimtelijk plan raadplegen | Ruimtelijke plannen: ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.Dit ontwerpbestemmingsplan maakt het mogelijk dat de kantoorbestemming op het perceel Rijksstraatweg 90 in Twello wordt omgezet naar een woonbestemming.ZienswijzeTijdens de bovengenoemde periode kan iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Uw zienswijze stuurt u naar de gemeenteraad van Voorst. Het e-mailadres is raad@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbestemmingsplan Rijksstraatweg 90, Twello. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Kevin Stremmelaar.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/stcrt/2018.

Dit artikel verscheen op deTwellogids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Twello, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deTwellogids.nl
Redactie deTwellogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen twello
  2. stcrt-2018-40799

Gerelateerde berichten