Sterrenland

Sterrenland is een Winkel gelegen aan Meermuidenseweg 19B in Twello.

Meer informatie over Sterrenland in Twello

Op Sterrenland, een biologische groentetuin die sinds 1979 bestaat, is een gezonde en natuurlijke omgeving ontstaan. Sinds 2002 biedt Sterrenland dagbesteding aan verschillende doelgroepen. Het is een plek waar mensen graag komen om te werken en te genieten van het buiten zijn. Naast dagbesteding is Sterrenland ook geschikt voor natuurbeleving, workshops, natuurretraites en het lopen van het Sterrenpad. Het terrein en de gebouwen zijn te huur. Sinds 1 januari 2020 worden een groot deel van de groenten geteeld en de groentenpakketten samengesteld en gedistribueerd door Sander en Laurens. Meer informatie is te vinden op tuinderijoverkant.nl. Vanaf 1 januari 2023 verzorgt Erica de dagbesteding op Sterrenland. Meer informatie is te vinden op aardewerktwello.nl. Er worden ook verschillende evenementen georganiseerd op Sterrenland, zoals Do-In yoga met Monique, een klussendag en een midwinter viering. Daarnaast zijn er keurmerken en openingstijden van de winkel, genaamd Het Zonnegoud.

Wil je weten wat Sterrenland verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sterrenland of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sterrenland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sterrenland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twello. Opzoek naar Sterrenland reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sterrenland

Bezoekers bekeken ook